Betonēšanas darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Brickwood, SIA

"Vizbuļi", Kārķi, Kārķu pagasts, Valkas nov., LV-4716
Celtniecība, Celtniecības darbi Valka, Remonta darbi Valka, Siltināšanas darbi Valka, Jumiķa darbi Valka, , elektromontāža, iekšdarbi, flīzēšana, betonēšana, betonēšanas darbi , bruģēšana, bruģēšana Vidzeme,

JNbūve, SIA

"Tīrumi" , Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov. LV-3924
Apraksts:

Pamatu betonēšana, grīdu betonēšana, betonēšanas darbi, sienu betonēšana, "ESTRICH" betonēšana.

Jēkabpils PMK, SIA

Madonas 27, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

SIA "Jēkabpils PMK" nodarbojas ar celtniecības darbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ēku konstrukciju projektēšanu un ēku būvprojektu vadīšanu, autoceļu, ielu un laukumu būvniecību un būvuzraudzību, upju hidrotehnisko būvju būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes un ventilācijas sistēmu būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību. Uzņēmumā ieviesta kvalitātes vadības sistēma ISO  9001:2008 un vides vadības sistēma ISO 14001:2004

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši būvnieki, veic kvalitatīvus pilna cikla celtniecības darbus. Sadarbībai atvērti!

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

Manex būve, SIA

Ulbrokas 7-24, Rīga LV-1021
Apraksts:

Mūsu būvuzņēmums "Manex būve" dibināts 2007. gada sākumā, tā darbības sfēra ir visdažādāko ēku būvniecība, rekonstrukcija un renovācija no būvatļaujas saņemšanas līdz nodošanai ekspluatācijā. Mūsu labākā reklāma ir labi paveikts darbs un apmierināti klienti. Tā kā uzņēmums nav liels, tad nestrādājam uz projektu kvantitāti, bet gan ar individuālu pieeju katram projektam, lai tas izdotos pēc katra pasūtītāja vēlmēm un iespējām.

ABC Tech, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Apraksts:

"ABC Tech" ir Latvijas būvniecības uzņēmums. Piedāvājam būvniecības un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Profesionāli ierīkojam un atjaunojam hidroizolāciju. Veicam sanācijas darbus. Apdares darbi - reģipša sienu un elementu uzstādīšana, tapešu montāža, sienu un griestu špaktelēšanas darbi, apmešanas darbi, fasādes siltināšanas darbi, sienu, griestu, grīdas, koka, fasādes krāsošanas darbi u.c.

KAN, SIA

Braslas 24, Rīga, LV-1035
Mēs piedāvājam visu veidu celtniecības darbus:: ✓ betonēšanas darbi ✓ ķieģeļu mūrēšana ✓ metāla konstrukcijas montāža ✓ iekārtu montāža ✓ cauruļvadu montāža ✓ reģipša sistēmas konstrukcijas ✓ sendvič paneļu montāža ✓ jumta ierīkošanas darbi ✓ apdares darbi

Montage Pro Ltd, SIA, Dažādas sarežģītības montāžas darbi

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Apraksts:

Montage PRO ltd savu darbību sāka 2011. gada sākumā. Šajā laika posmā ir realizēti vairāki simti mazu (līdz 80m2) un lielu (6040m2) projektu dažādās valstīs, sadarbība ar visiem uzņēmumiem Latvijā. Komanda montē metāla konstrukcijas, skārda un PVC sendviču paneļus, kompozīta materiālu, betona pārsegumu, sienu paneļus, termo paneļus utt. Mūsu speciālisti veic kvalitatīvus betonēšanas darbus. Dažādas sarežģītības alumīnija/tenta konstrukcijas un angāru ražošana un montāža.

Nielatec Baltija, SIA

Mētras 11, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

"NieLaTec Baltija"  - kvalitatīva industriālo un dekoratīvo epoksīdu grīdu segumu veidošana. 

Uzņēmums veic industriālo betona grīdu liešanu. Kā arī epoksīda grīdu apstrādi ar skrošu strūklu un pulēšanu.

DD.OK., SIA

Ūdens 2B-6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus, pilna cikla celtniecības darbus. Ievērojam noteiktos termiņus, sniedzam padomus labākajiem projektu risinājumiem. Individuāla, labvēlīga attieksme katram mūsu klientam. Ar mums viss būs O.K.!

Penetron.lv, SIA EMEREM, Hidroizolācijas materiāli

Vienības gatve 31, Rīga, LV-1004
Produkti:

Penetron - dziļi impregnējošs betona hidroizolācijas maisījums Penetron Admix –  Hidroizolācijas piedeva svaiga betona maisījumam Penecrete Mortar – betonu sadurvietu hidroizolācijas maisījums (ūdens tecēšanas novēršanai) Peneseal FH – betona virsmu cietinātājs ar hidroizolācijas īpašībām. WaterPlug -  virsmas ātrsaistīgs maisījums, ūdens sūču apturēšanai Penebar – hidroizolācijas žņaugs, kas spēj uzbriest par 300%, izveidojot blīvu, ūdensnecaurlaidīgu gēlu, tādējādi radot barjeru mitruma iekļūšanai.

AGNI BŪVE, SIA

Nagates 3, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "Agni Būve" ir būvniecības uzņēmums, kurā pieredzējuši celtniecības meistari veic pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Strādājam labprāt gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Darbi tiek veikti kvalitatīvi, iekļaujoties noteiktajos termiņos. Sadarbībai atvērti!

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1083
Apraksts: Uzņēmums ar pieredzējušiem, kvalificētiem speciālistiem savā jomā veic kvalitatīvus, plaša spektra būvdarbus. Iekļaujamies celtniecības termiņos, garantijas paveiktajam. Sniedzam konsultācijas.

LĪMENĪ, betonagridas.lv

Betona grīdas.
Mazjumpravas 40, Rīga LV-1063
Apraksts: Uzņēmums būvniecības nozarē strādā kopš 2002. gada. Strādājot ar esošajiem un topošajiem klientiem, darbs tiek veikts kvalitatīvi un savlaicīgi, varam droši teikt, ka strādājam kā Šveices pulkstenis.

SIA ASE Siltumtehnika, būvniecība, ūdensapgāde, materiālu tirdzniecība Smiltenē

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ventilācija, celtniecība, elektrodarbi, elektroinstalācijas montāža, elektromontāža, ūdensvada ierīkošana, kanalizācijas ierīkošana, apkures sistēmas, ārējā ūdensapgāde un kanalizācija iekārtošana Smiltenē, Valkā, Valmierā, Cēsīs, Limbažos, Gulbenē, Madonā, Balvos, Vidzemē, Rūjienā, Mazsalacā, Raunā, Jaunpiebalgā. Ase.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Eglaines, SIA

"Eglaines" , Liezēres pagasts, Madonas nov. LV-4884
Par uzņēmumu:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un būvdarbiem, veic elektroinstalāciju montāžu, termogrāfiju, būvuzraudzību, kanalizācijas ierīkošanu, kabeļu un ūdensvada rakšanu.